Vo Veľkej Lomnici našli ženu v kaluži krvi

05.11.2011 Prešov

POPRAD 5. novembra (WEBNOVINY) – V rodinnom dome vo Veľkej Lomnici v okrese Kežmarok bola dnes nájdená 86 ročná starenka v kaluži krvi s ranou na hlave.

Privolaný lekár Rýchlej lekárskej pomoci nevylúčil cudzie zavinenie. Presnú príčinu smrti určí pitva. Prípad vyšetruje kežmarská polícia. Agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.
 
Doplnené:
 
Nebohú ženu v kaluži krvi našiel jej syn, potom čo ho kontaktoval jej sused, ktorý si všimol podozrivé zmeny na dome. Syn následne privolal políciu a záchranku, žiaľ lekár už len konštatoval smrť. Na miesto bol privolaný aj súdny znalec, ktorý pri obhliadke tela našiel na hlave viacero zranení spôsobené cudzím zavinením, pričom konštatoval, že išlo o smrteľné zranenia. Presná príčina smrti bude známa po vykonaní pitvy. Kežmarský policajný vyšetrovateľ v tomto prípade začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy, za ktorý páchateľovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 20 - 25 rokov alebo až na doživotie.
 

Vyberte región